Danish(DK)English (United Kingdom)

Dette er vores nye side

Dette er vores nye side

ICC

IHS Markit Safety at Sea
IHS Markit Safety at Sea
Error
 • Error loading feed data.
Newsfeeds
Import & Eksport Hjælp - Få den her

Import og eksport kan give selv de dygtigste iværksættere grå hår hovedet. Moms, toldsatser, valutakurser og diverse afgifter gør det vanskeligt at overskue økonomien i handel over grænsen – særligt når vi handler ud over EU’s grænser.

Her i forummet hjælper vi hinanden til at forstå ikke blot juraen, men også de gængse måder at gøre tingene på. Du finder hurtigt svar på, hvordan diverse varer kategoriseres i de internationale toldsystemer, og du vil også kunne få svar på, hvordan man mest effektivt betaler – og bliver betalt af – sine udenlandske samarbejdspartnere. • Told fra kina

  Hej,

  Jeg har lidt svært ved at overskue told som en helhed. Er klar over jeg som firma skal være import registreret og moms registreret. Som det står nu har jeg et PMV. Prøvede at finde toldsatsen på SKAT's hjemmeside men synes ikke at kunne finde ud af detBig Smile.

  Lad os tage et eksempel på at jeg gerne vil importere en varer 100% bestående af plastik.

  Varen koster 45kr stk, og jeg skal have 20stk

  Det vil sige 45kr * 20 = 900kr for varer,

  dertil koster det 250kr for fragten (skal dette tælles med?)

  Så når vi op på et totalbeløb på 900kr + 250kr = 1150kr

  Hvor meget told skal jeg betale oven i hatten?

  og hvordan bliver det noteret i momsregnskab.

  Mvh Marius Klint • 40" fra shenzhen til DK - hvor hurtigt?

  Hej

  Jeg har snart en 40 fods container klar i Shenzhen, som skal til DK.

  Alt gods burde være klar på mandag.
  Hvor hurtigt kan dette klares til DK. Nogle som ligger inden med information om dette? Tilbud også gerne - i PM helt fint.

  Hvornår vil afgang være og hvor lang transittid skal der påregnes?

  Hilsen
  Anders • Spørgsmål om importerer varer fra Tyrkiet.

  Hej allesammen

  Min ven og jeg vil gerne importere varer fra Tyrkiet (tøj), vi har læst på flere hjemmesider, at fabrikken skal levere papir EUR 1 eller ATR, men desværre kan fabrikken ikke levere dette papir til os. Mit spørgsmål er, hvad der sker, hvis vi importerer varerne uden EUR 1 eller ATR? Vil dette være ulovligt?

  På forhånd tak. Smile • Faktura på pakker fra kina?

  Hej,

  Skal importere noget kamera udstyr fra kina, men er i tvivl hvorvidt fakturaen skal påsættes pakkerne. Min leverandør sender i det hele 3 pakke - skal fakturaen med den samlede pris påsættes alle de 3 pakker eller kun 1 af dem? Hvis de skal påsættes alle 3, så kan man jo risikere, at det bliver fortoldet 3 gange og hvis ikke der bliver påsat 1 faktura på alle, så ved de jo ikke hvor meget der skal fortoldes - hvad gør I i dette tilfælde:)?

  Mange tak! 

  Mvh. Mads • Import af hair extensions

  Efter 8 år som selvstændig hair extensions påsætter, vil jeg gerne udvide og undvære mit danske mellemled af køb af extensions, men importerer selv.

  Jeg har forsøgt mig ved flere fabrikker og jeg bliver lige skuffet hver gang over farven osv.

  Sidder der nogen som har nogle gode kontakter herinde eller kan være bhjælpelig på anden vis?

  Håret behøver ikke være luksus kvalitet men et godt standard remy hår evt fra indien eller kina

  MVH Helle • Leverandør af vintage designer tasker, nogen med erfaring?
  Har i lang gået med tanken om, at begynde at sælge lidt ægte vintage designer tasker på instagram og/eller trendsales. Dette skal bare være et "sideprojekt", og bare noget jeg gerne vil prøve af, da det kunne være en fed måde at tjene lidt ekstra penge på, nu når jeg også går på gym. Jeg har set flere i min alder bl.a sælge de her vintage designer tasker, men jeg kan ikke finde ud af hvordan de får fat i dem, altså hvilken leverandør de har? Så hvis i kender nogle leverandører inde for EUs grænser, tips til hvordan man finder dem eller blot har erfaring og/eller tips/tricks inden for dette område vil jeg meget gerne hører det!


 • Første aftale med leverandør?

  Hej Amino,

  Jeg søger råd og tips til min første aftale angående leverance. Jeg har nemlig fundet et par potentielle leverandører. Jeg vil så derfor gerne høre jer om jeres erfaringer. Skal jeg bare kontakte dem på deres kontakt mail(store leverandører) og håbe på svar, eller skal jeg finde en anden måde at kontakte dem på. Hvad ville så være mest professionelt? Egentlig føler jeg, at jeg er på bar bund angående at lave en leverance aftale Embarrassed

  Jeg er også stødt på hjemmesiden alibaba.com, her ser jeg også potentielle partnere. Kan jeg stole på dem angående en aftale? Og er der andre hjemmesider som alibaba?

  Med venlig hilsen 

  Andreas Y • Import fra Kina

  Hej.
  Jeg lejer hoppeborg mm. Ud.

  Og overvejer nu også at sælge dem.

  Er der nogen der kan anbefale en nem og billig måde at fragte tung last hjem fra Kina?

  Eller evt. Kender andre forhandler som sælger billige hoppeborge inden for EU.

  Mvh Martin • Import til Danmark fra Japan
  Hej Amino!

  Jeg står og er i færd med at skulle oprette en enkeltmandsvirksomhed, og alt der hører til. Det omhandler import af brugte varer fra Japan til, såsom tasker og tøj. Jeg står i en udfordring med HS-koder, for at beregne den told der skal betales for varerne som erhvervsdrivende.

  Eksempelvis er HS-koden for en bestemt taske 42.02 21, men hvad er de resterende 2-4 cifre, der angiver at de kommer fra Japan? Jeg har søgt forgæves i et stykke tid, og kan simpelthen ikke finde ud af hvad de er. Er det mig der misforstår noget i forhold til det? Er stadig i de begyndende stadier, så alt hjælp og yderligere tips til udførsel af projektet modtages med kyshånd.

  På forhånd tak,
  Frederik


 • Leverandør af kosttilskud?

  Hej, jeg har gået med tanken om at starte en webshop med salg af kosttilskud og træningstøj, (jeg er bekendt med der er mange om budet) men til priser og til en kvalitet alle synes er fair, for det har længe været mig et irritationensmoment, at man skal bestille proteinpulver fra en side, kreatin fra en anden og tøj fra en tredje side. For at opnå en rimelig pris.

  Nogen der kan komme med lidt sparring, og tanker?Berlingske Bussines.dk

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack