Danish(DK)English (United Kingdom)

Dette er vores nye side

Dette er vores nye side

ICC

Error
 • Error loading feed data.
Newsfeeds
Import & Eksport Hjælp - Få den her

Import og eksport kan give selv de dygtigste iværksættere grå hår hovedet. Moms, toldsatser, valutakurser og diverse afgifter gør det vanskeligt at overskue økonomien i handel over grænsen – særligt når vi handler ud over EU’s grænser.

Her i forummet hjælper vi hinanden til at forstå ikke blot juraen, men også de gængse måder at gøre tingene på. Du finder hurtigt svar på, hvordan diverse varer kategoriseres i de internationale toldsystemer, og du vil også kunne få svar på, hvordan man mest effektivt betaler – og bliver betalt af – sine udenlandske samarbejdspartnere. • 784/5000 Bedste online tilpasse engros tjenester i Kina
  whooog.com er ikke kun den eneste engrosprodukt i Kina. Vi er et professionelt team af international engrosvirksomhed og handel med søtransport.
  Tusinder af Kina-fabrikker inklusive 3C-fabrikker, smykkevirksomhed, kjoler og klud, elektroniske industrier til hjemmet og erhvervslivet osv. Baseret på Kinas letindustri-system, vi leverer generelt engrossalg og tilpasser service til alle slags produkter. Så længe du giver os, du har brug for, vil vi prøve vores bedste for at imødekomme dit behov.
  Vi opfordrer små virksomheder til at samarbejde med os. vi leverer produkter, logistikløsninger, skatte- og toldklarering og 100% tidsbegrænset toldfri returret. Hvad kunden skal gøre, er at slappe af og modtage ordren.


 • Transpotering fra Udlandet i Danmark uden og have virksomhed i Danmark
  Hej vi har du aftale med alle fabrikker i Tyrkiet og producenter. I Danmark får vi bestilling og vi har så kontakt med vores sammearbejde partner som producer de her vare.
  Vi har ingen stiftet virksomhed i Danmark
  Spørgesmål er

  Når jeg skal transporter min kundes vare til Danmark. Hvordan sætter jeg de op. • Dropshipping regler - Told / Moms - Uden for EU
  Hej!

  Er der nogen der har erfaringer med at dropshippe fra et land uden for EU til en kunde der også bor uden for EU?

  Jeg går med planer om at starte med dropshipping, der sender f.eks. fra USA til en kunde i USA.
  Jeg har dog haft en del problemer med at gennemskue reglerne i forhold til told og moms.

  Jeg har læst mig frem til at hvis kunden er uden for EU er salget momsfrit, men skal jeg betale importmoms når produktet aldrig kommer til Danmark?

  Jeg har også læst at jeg skal have en udførselsangivelse med udpassageattest, men hvordan fungerer det når varen ikke bliver sendt fra Danmark?


 • Hjælp til at finde grossister i Polen
  Jeg leder efter en polsk grossist, der har lidt af hvert indenfor madvarer og generelle dagligvarer.
  Der er bare 1000 at vælge imellem og det virker meget uoverskueligt.

  Det som jeg leder efter, er billige varer til en webshop som IKKE henvender sig til det danske marked.
  Jeg søger almindelige fødevarer (dog ikke ferske fødevarer), frostvarer, dagligdags produkter så som sæbe, bleer, tandbørster, you name it...
  Faktisk alt det som en almindelig familie har behov for at købe og som ikke er fersk.

  Det skal helst være varer der har engelske varedeklarationer.

  Er der nogen der har erfaring med polske grossister, og som måske kan hjælpe mig lidt på vej?


 • Import af træ fra Tyskland

  Hej Aminoer,

  Jeg vil gerne importere træ fra Tyskland.

  Jeg har leverandør og pris i vinkel. HAN siger jeg bare kan hente det uden problemer med skat eller lignende, men jeg synes det virker lige nemt nok, da der er moms og skattedifference. 

  - Hvad er reglerne og hvad skal jeg indberette?

  - skal jeg gøre noget med moms - ved selve købet?

  ( kan se transport reglerne er lidt specielle? )

  Vi er en I/S med under 50.000kr i omsætning. • Ingredienser til kosmetik - kan kun finde .com sider
  Hej.
  Jeg står og vil gerne prøve at lave mine egne øjenskygger.
  Jeg har bestilt det meste, men mangler stadig nogle ingredienser til det. De sider jeg har fundet er sider fra USA, og det vil sige der kommer moms og told.
  Kender i til nogen sider eller måder jeg kan bestille på, uden moms og told?

  Jeg har kigget meget på den side der hedder tkbtrading.com, som er en side der sender verden over. Men syntes det er for dyrt hvis jeg bestiller små mængder, og der så kommer told.

  Planen er på længere sigt, at starte en virksomhed. Men først og fremmeste vil jeg gerne forsøge på at lave det derhjemme selv.


  Håber i kan hjælpe :)


 • Import fra kina - Generelle spørgsmål

  Godaften folkens

  Står og skal oprette mit første selskab(Enkeltmands) i næste weekend, da Jeg ønsker at importere mit eget produkt fra kina.(self. importregistreret)
  Men da det er mit første firma Jeg ejer, så er Jeg naturligvis bekymret for om Jeg har forstået tingene korrekt, og så ligger Jeg inde med lidt spørgsmål Jeg håber en eller flere venlige personer vil svare på.

  Beklager den lange tekst, og de mange spørgsmål - Så om du kun kan/vil svare på et par enkelte er Jeg mere end taknemmelig :) 

  Spørgsmål:

  1) Jeg har kontakt med en virksomhed i Kina som mener de kan producere mit produkt. Jeg har bedt dem om nogle prototyper tilsendt, så Jeg kan sikre mig kvaliten og farverne på det. Men eftersom at mit produkt kræver en støbeform, så kræver de 600 USD før de begynder at lave prototyperne, men får dem så retur når Jeg afgiver min endelige ordre. Det synes Jeg lyder fair nok, men er bange for at blive snydt, som man høre så meget om på disse kanter.
  Kan man på nogen måde sikre sig mod dette i dette tilfælde, eller skal Jeg bare satse? Har tænkt mig at benytte Escrow til den endelige ordre som lyder på  33.000 dkk.

  2) Hvilke omkostninger har Jeg ved import? Skal Jeg have nogle godkendelser på materiale/maling el.lign.? (Mit produkt er et fiskeblink som er lavet i Zink)

  - Indkøbspris = 33.000 dkk
  - Fortoldning = 3,6%(cirka)
  - Importmoms = 25%
  - Fragt + forsikring (Speditør) = 2616 dkk (Med skib)

  Total = 46.122,72 dkk (Er dette korrekt)


  3) Importmoms
  Kan det passe at Jeg bliver opkrævet betaling for importmoms, som Jeg efterfølgende kan trække fra min solgte moms, eller hvordan skal det forstås?

  4) Fragt + forsikring (Speditør)
  Har kigget meget på Transporteca som speditør, og synes generelt at at priserne er fornuftige inkl. deres forsikring.
  Kan de anbefaldes?
  Hvordan fungere arbejdet med en speditør? 
  For Jeg har modtaget et FOB pris, og som Jeg kan forstå det, så betyder det at min leverandør sørger for transporten til den valgte havn, hvorefter min speditør overtager forsendelsen. Men hvordan overtager de den? Får Jeg et nummer Jeg skal opgive, eller hvordan og hvorledes?
  Og er en speditørs pris hele vejen til ens adresse, eller kommer der yderligere omkostinger på dansk grund?

  Jeg håber at en vendelig sjæl kan/vil svare på nogle af spørgsmålene ^_^ 

  Venlig hilsen
  Mads S. • Import Taiwan

  Hej

  Er netop kommet hjem fra Taiwan, og har ideerne til import til Dk.

  Men hvad gør jeg først, har cvr. nr. men har ikke importeret før ( Bortset fra Sverige :-) )    Der skal registreres hos Skat først Som Importør ?? 

  Told m.m. Tager meget gerne imod div. råd. Og mange tak

  Hilsner

  Michael  • Agent i Kina

  Hej:-)

  Jeg har fået kontakt til to forskellige agenter i Kina, der vil hjælpe mig med, at få produceret interiør i messing og rustfrit stål. Vi er kommet dertil, hvor jeg skal give en pris på, hvad jeg skal betale for, at de finder en producent og samtidig sørger for aftaler og kommunikation. 

  Er der nogen der har erfaring med, hvad man typisk betaler for sådan et samarbejde?

  På forhånd tusind tak:-)

  Hilsen Anne-Mette • Told på import fra Kina?

  Jeg har netop bestilt et udstillingstelt i Kina og er i den forbindelse kommet i tvivl om der er told på dette.

  Er der nogen som har en viden på dette område?Berlingske Bussines.dk

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack